Om os

Unimation er et El og Automationshus med base i Tønder. Vores tekniske afdeling består af 8 mand fordelt på Ingeniører, teknikere og elektrikere, alle med mange års erfaring i projektering, opbygning, indkøring og installation af styringer på maskiner og anlæg til forskellige brancher, herunder også udvikling og installation af el-tavler, PLC-systemer, Sikkerheds-systemer og SCADA-systemer.

Unimation samarbejder med Robotspecialsten. Anders Kløverpris Larsen, AKL-Tech. Anders er 100 % Robot programmør. Han løser opgaverne i alle typer Robotter så som, ABB, Denso, Kawasaki, Hyundai, Kuka mm. Unimation kan sammen med AKL-Tech løse alle type håndterings opgaver.

Vi er uafhængige af forskellige leverandører og har dermed erfaring i mange forskellige produkter til styringer, såsom Siemens, Allen Bradley, Beckhoff, Omron, Telemecanique, Pilz, Sick samt WinCC, RSView, iFix mv.

Vi er desuden rutinerede i at designe og bygge el-tavler, store som små, og udarbejde struktureret dokumentation for disse iht. nationale og internationale normer og direktiver.

Unimation beskæftiger sig også med bygnings-installationer i alle former, samt mindre telefon og edb installationer. Vi kan gennem vores mangeårige virke i el-branchen, sammenholdt med vores elektrikers erfaringer, fleksibilitet og målrettethed, tilbyde bolig-renovering eller nybygning af boliger, for såvel professionelle som private.

Vi mener derfor, begrundet i ovennævnte, at vi vil kunne blive en seriøs og kompetent samarbejdspartner for Jer og er bestemt interesseret i at investere i de ressourcer som der eventuelt skal til for til fulde til at kunne service og håndtere jeres el-installationer, maskiner og øvrige tekniske installationer.